De Kunstenaars

Gerda Kwint

Mijn naam is Gerda Kwint. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Veenendaal. Sinds de opening van Ups&Downies heb ik hier al dagbesteding. Ik werk hier op de donderdag en de vrijdag en heb het erg naar mijn zin. Normaal gesproken help ik de gasten maar als het wat rustiger is vind ik het fijn om te schilderen. Ik heb ook dagbesteding bij de Bombardon. Daar werk ik bij de kunstafdeling. Ik schilder daar al drie jaar. Het liefst schilder ik vrolijke dingen met veel kleuren. Ik heb hier “de kok” geschilderd omdat ik dat leuk vond passen bij ons lunchcafé.

 

De Kunstenaars

Marieke Vos

Ik ben Marieke en ik ben 36 jaar oud. Thuis ga ik heel vaak tekenen en kleuren. Ik heb ook dagbesteding bij het MOMO theater. Daar schilder ik wel eens op de kleding die we zelf maken voor theatervoorstellingen. Ik heb voor dit schilderij gekozen omdat het vrolijk is. Ik hou van vrolijk! Op het schilderij zijn ze gebakjes aan het eten. Dat doen we ook bij Ups&Downies. Ik noem het schilderij “Madelief “, omdat het ene meisje een bloem in haar haar heeft.

Ruben Hol

Hoi, ik ben Ruben. Ik ben 17 jaar en ik heb één dag in de week dagbesteding bij Ups&Downies waar ik voornamelijk in de bediening sta. Ik woon ook in Veenendaal en ik zit in mijn vrije tijd graag achter de piano. Ik schilder eigenlijk nooit maar ik wilde het wel een keer proberen. Ik teken wel heel graag. Ik teken graag aparte mensen met gekke kleuren haar. Het schilderij wat ik heb gemaakt heet “Ups&Downies man”. Het is een personage dat ik zelf heb bedacht. Het is een sullige hero. Hij kan pjieuw pjieuw zeggen…